O primărie din Botoșani își construiește parcare de 50 de locuri. Investiția, asigurată din bugetul local

Primăria comunei Mihai Eminescu a anunțat că își va construit o parcare de 50 de locuri. Investiția se ridică la aproximativ 510.000 de lei și este suportată din bugetul local al comunei. Noua parcare va fi amenajată pe un teren de 2.160 de metri pătrați amplasată în Ipotești, în fața Primăriei Mihai Eminescu, ea urmând să fie spațiu de parcare pentru mașinile angajaților, dar și a tuturor celor care au treabă la primărie.

„In cadrul proiectului se vor executa lucrari de construire parcare categoria I pentru sediul Primarie UAT Mihai Eminescu Botosani in suprafata de 2160 mp pentru un numar de 50 locuri. Construirea parcarii se va face conform HG 766/1997, categoria de importanta este „C”- normala”, se arată în anunțul de licitație.

Parcarea va fi asfaltată, lucrările urmând să fie finalizate într-un termen de cel mult 60 de zile de la data semnării ordinului de începere a lucrărilor. Deocamdată, administrația comunei Mihai Eminescu a lansat licitația publică pentru stabilirea unei firme de construcții care să facă lucrarea.

FOTO Cruce de mari dimensiuni la intrarea într-o localitate din Botoșani. Va lumina noaptea și va putea fi observată de la mare distanță

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *