Risipă de bani! O instituție publică din Botoșani plătește 11.000 de lei pentru proiectul de demolare a cabinei portarului

O instituție publică din Botoșani plătește nu mai puțin de 11.000 de lei pentru proiectul de demolare a cabinei portarului. Este vorba de Spitalul Județean de Urgență Mavromati, care a alocat această sumă de bani, echivalentul a 2.500 de euro, pentru un proiect tehnic care să stea la baza demolării cabinei portarului, aflată la intrarea principală în curtea spitalului, de pe strada Marchian.

Practic, un proiectant va primi acești bani pentru câteva hârtii, urmând ca apoi spitalul să aloce sume mult mai mari pentru demolarea efectivă a construcției de 12 metri pătrați.

Cabina portarului este compusă din fundație continua, planșeu din beton, structura din cărămidă și acoperiș terasă, cu precizarea făcută de reprezentanții spitalului că structura este într-o stare avansată de degradare.

Suma alocată pentru proiectul tehnic reprezintă echivalentul mâncării pe o zi pentru cel puțin 550 de bolnavi, la o alocație pentru hrană de 20 lei/zi/bolnav.

 

One thought on “Risipă de bani! O instituție publică din Botoșani plătește 11.000 de lei pentru proiectul de demolare a cabinei portarului

  1. bataie de joc de bani publici!
    Legi facute in interesul SIFONARII din institutii publice a banilor ….necesati pentru sanatate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *