FOTO! Plachete de onoare pentru doi veterani de război din Botoșani. Amândoi vor împlini 100 de ani

Cu ocazia Zilei dedicate Veteranilor de Război, prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, le-a acordat astăzi, veteranilor de război, căpitan în retragere, Ilie Ciornohuz și căpitan în retragere, Ilie Siminiceanu, câte o Plachetă de Onoare, în semn de respect și prețuire pentru eroismul și sacrificiul de care au dat dovadă în cel de-al doilea război mondial, transmite printr-un comunicat Instituția Prefectului.

Reprezentantul Guvernului în Botoșani s-a deplasat, împreună cu comandantul Garnizoanei Botoșani, locotenent colonel Ovidiu Damian și primarul comunei Copălău, Ciprian Ivanov, la domiciliile celor doi veterani de război, unde le-a înmânat distincțiile.

Le-am oferit aceste Plachete de Onoare în semn de prețuire și recunoaștere a meritelor. Am rămas impresionat de poveștile de viață ale domnilor Ilie Ciornohuz și Ilie Siminiceanu, care anul acesta, în luna iulie, vor împlini frumoasa vârstă de 100 de ani. Dumnezeu să-i binecuvânteze!” a declarat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *