Se fac expropieri într-o localitate din Botoșani pentru a se putea construi un drum

Administrația locală din orașul Flămânzi va începe, cel mai probabil într-o lună, procedurile de expropiere a deținătorilor de terenuri pentru a putea face loc viitoarei șosele de centură a localității. Potrivit primarului orașului Flămânzi, Dan Oloeriu, vizate sunt de această măsură 200 de proprietăți, care vor deveni de utilitate publică, iar proprietarii vor fi despăgubiți.

Primăria Flămânzi va angaja un expert, care va stabili valoarea fiecărui teren care urmează a fi străbătut de șoseaua de centură.

„Pe traseul variantei ocolitoare există și teren pubic și teren privat. Expropierile sunt necesare că centura trece și pe teren privat. Evaluatorul va scoate valoarea de piață a terenului și oamenii nu vor pierde”, a spus Oloeriu.

Lucrările la varianta ocolitoare a Flămânziului vor demara în 2024, fondurile urmând a fi alocate, cel mai probabil, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Centura va avea șapte kilometri și va fi împărțită în două loturi. Intrarea pe această șosea de centură va fi după ieșirea din Frumușica, în curbă, și se ajunge la drumul județean, aici urmând a fi un sens giratoriu, apoi continuă până la intrarea în Cotu.

2 thoughts on “Se fac expropieri într-o localitate din Botoșani pentru a se putea construi un drum

  1. NE-AM neam tampit la Flamanzi sosea de centura si in Botosani Primaverii e un trenseu din cauza sinelor de tramvai care nu pot fi scoase că nu vrea Andrei Amos ,Eugen Țurcanu și Marcel Maxim demolatorul orasului Flutur si incat indivizi care nici nu locuiesc in oras ??

    1. Tu intelegi ce ai vrut sa spui? Nu vad ce legatura are centura la Flamanzi cu tramvaiul la Botosani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *