Acuzații grave la adresa președintelui unei asociații caritabile din Botoșani. Ar fi strâns bani pentru nevoiași, dar s-ar fi îmbogățit de pe urma lor

Acuzații grave i se aduc președintelui unei asociații caritabile din Botoșani. Unul dintre foștii activiști ai asociației spune că cel care se ocupa de coordonare a organizat un concert caritabil pentru a ajuta un cântăreț, însă toți banii au ajuns în buzunarul său, potrivit spynews.ro. Iulian Omenosu, un activist al unei asociații caritabile din Botoșani face acuzații grave la președintele care coordona această asociație, Daniel Câșlariu. Mihai, un bărbat care avea nevoie mare de ajutor, a apelat la asociație pentru a putea să aibă un acoperiș deasupra capului, însă susține că deși s-au strâns bani, el nu a intrat în posesia acestora.

Iulian susține că președintele asociației este cel care s-a îmbogățit de pe urma celor pe care îi ajută, iar de fapt banii pe care oamenii îi trimit în contul asociației nu mai ajung la cazurile care au nevoie de ajutor, ci ajung chiar în conturile sale.

Bărbatul mărturisește că Mihai Zancanu nu este primul caz, căci s-au mai întâmplat și altele, iar președintele asociației a mai profitat și de bunătatea altor oameni și de ajutorul acestora pentru a-i ajuta pe care care aveau nevoie. Acum, Mihai, cel care a apelat la emisiunea Acces Direct, un cântăreț din Botoșani, nu a mai vrut să vorbească despre acest subiect.

În clipul de prezentare și în care a cerut ajutorul Acces Direct, Mihai susține că a fost tâlhărit și înșelat și vrea să primească banii pe care oamenii i-au oferit în această perioadă.

Daniel Câșlariu, președintele asociației caritabile din Botoșani, răspunde acuzațiilor care i-au fost aduse la Acces Direct. Bărbatul susține că nimic din ceea ce Iulian Omenosu declară nu e adevărat și spune că l-a ajutat pe Mihai. Daniel Câșlariu, bărbatul care a fost acuzat că ar fi furat banii dintr-un concert caritabil și nu i-a mai oferit celui căruia trebuie să-i ofere, spune partea sa de adevăr. Bărbatul, președinte al asociației, mărturisește că nu a fost organizat niciun eveniment caritabil în Botoșani.

El spune că l-a ajutat pe Mihai Zancanu și că s-a strâns o sumă mică, bani din care i-a luat haine, încălțăminte și lemne de foc cântărețului care traversează o perioadă dificilă.

”Nu a fost organizat niciun eveniment caritabil în județul Botoșani. Acest Mihai Zancanu a fost un caz al ascociației. El a avut noroc că m-a rugat o cântăreață de muzică populară să-l ajutăm, că eu întâi de toate verific că într-adevăr merită ajutat. Am ajuns cu mâncare, am preluat cazul lui, am postat pe conturile asociației și am postat cu specificația Mihai Zancanu”, a spus bărbatul.

Daniel Câșlariu a mai spus că după ce l-a ajutat pe Mihai, bărbatul și-a dorit ca acest caz să-i fie șters, însă președintele asociației a precizat că nu e posibil, căci oamenii l-au ajutat și trebuie să știe toți că tot cazul a fost real și trebuie să rămână public.

2 thoughts on “Acuzații grave la adresa președintelui unei asociații caritabile din Botoșani. Ar fi strâns bani pentru nevoiași, dar s-ar fi îmbogățit de pe urma lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *