FOTO Profesor mort într-un accident mortal. Trei copii au rămas orfani de tată

Profesorul de educație fizică și sport Ovidiu Oros (43 de ani) a decedat într-un teribil accident rutier produs marți pe Drumul Județean 193, la podul peste Someș de la Ardusat, în județul Maramureș, aproape de limita cu județul Satu Mare,potrivit presasm.ro.

A avut loc o coliziune dintre o mașină înmatriculată în județul Satu Mare, în care se afla un profesorul sătmărean (43 de ani), respectiv despre o altă mașină, în care se afla un polițist (23 de ani) care se îndrepta spre serviciu, în localitatea Fărcașa. Impactul a fost unul frontal, iar ambele vehicule au ajuns în afara părții carosabile.Sătmăreanul a rămas încarcerat în mașină, fiind extras de către pompieri în stare conștientă. Din păcate, la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator și s-a declarat decesul chiar la fața locului.

”Din păcate astăzi a plecat dintre noi un om cu suflet mare, un om credincios, un profesor, în timpul liber îi încânta pe mulți la nunți cu cântările lui la acordeon, un maestru în așa ceva, și toate astea într-un suflet blând (…) au rămas în urma lui 3 copilași ( 10 luni, 6 ani si 8 ani), din păcate acești puișori aveau nevoie de el, aveau nevoie de un îndrumător așa cum era el, de un om cum îi el… dar, din păcate, Dumnezeu a decis altceva! Îi rog pe această cale pe toți cei care doresc și au posibilitate să încercăm să ajutăm această familie greu încercată …deoarece și din punct de vedere financiar pentru soția lui este greu în aceste momente…”, este mesajul transmis de un apropiat al familiei.

DONAȚIILE SE POT FACE ÎN URMĂTORUL CONT:

CONT: RO 30 BRTL RON CRT 00J1207902

Banca Transilvania

Titular: Lavinia Irina Oros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *