O femeie și-a ucis soțul cu o mătură din cauza geloziei

O ceartă între soți iscată din gelozie s-a terminat tragic pentru o familie din localitatea Borșa, județul Maramureș. Un bărbat de 63 de ani a fost omorât în bătaie, iar suspectă este nevasta lui, o femeie în vârstă de 61 de ani. Din primele cercetări arma folosită ar fi fost o coadă de mătură, spun procurorii, potrivit stirileprotv.ro.

Cearta s-a iscat în prima zi de Paști, când femeia a făcut o criză de gelozie și i-a reproșat soțului ei că ar avea o aventură amoroasă cu o vecină. Ceva mai târziu, omul a fost găsit mort, pe podeaua din dormitor, după ce soția și-a chemat vecinii, aparent alarmată, și le-a spus că nu știe ce s-a întâmplat cu bărbatul ei.

Vecin: “A venit la mine vecina, pe la 6 jumate să-mi spună că bărbatul ei e mort şi să mergem să vedem. L-am văzut mort”.

Vecin: “Vecina a venit şi ne-a trezit să ne zică că nu mai mişcă bărbatul şi să mergem să vedem ce-i cu el. Când l-am văzut nu mai mişca, era rece şi era plin de sâng n-a recunoscut că l-a omorât, a zis că s-a lovit”.

Rudele spun că cei doi mai obișnuiau să consume alcool, iar atunci se iscau și certurile.

Cumnată bărbat decedat: “A zis cumnata că merge la Înviere cu noi şi după aceea a venit la noi să spună că nu mai merge să-i aducem pasca. A zis să nu bat la geam că venim dimineaţa şi dimineaţa aflu că cumnatul e mort. Am sunat rudele şi au venit şi au sunat la poliţie.”

Nepoata bărbatului este cea care a sunat la 112, după ce și-a găsit unchiul fără viață.

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: “Prezenta leziuni pe corp. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat și depus la morga spitalului din Borșa în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului”.

Femeia a fost dusă la spitalul din Sighet și va fi supusă unei expertize pentru a se afla dacă a avut discernământ când a comis fapta.

Polițiștii continuă cercetările și au deschis un dosar penal pentru omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *