O companie din județul Botoșani a ajuns la 42 de magazine. „Noi producem aproximativ 6 tone de preparate pe zi”

Unitatea de abatorizare, tranșare și procesare a Sagrod SRL, firmă cu capital 100% românesc din industria cărnii este o companie înfiinţată în urmă cu 28 de ani în oraşul Darabani, judeţul Botoşani, care s-a dezvoltat de la o carmangerie unde se produceau câteva sortimente de salamuri şi cârnaţi, la producţia de mezeluri şi preparate tradiţionale, comercializate atât în magazinele proprii, cât şi distribuite în mai multe localităţi din zona Moldovei.

„Împreună cu tatăl meu conduc SC Sagrod SRL, o societate comercială cu activitate în prelucrarea și conservarea cărnii. Suntem pe piața din România din anul 1992, iar în prezent avem un număr impresionant de magazine. Avem în zona Moldovei un număr total de 42 de magazine, în județele Suceava, Iași, Botoșani și Bacău. Sacrificăm cca 7.000 de suine lunar, urmând ca în viitor să creștem acest număr. În țară colaborăm cu mai multe fabrici de producție, inclusiv cu abatoare; livrăm ca principali clienți la abatorul Periș de la București, Doly Com Expedicion de la Botoșani, care au livrare oriunde în țară, inclusiv în zona Transilvaniei. Avem tot felul de preparate rustice: tobă rustică, ceafă, cârnați rustici, tot ce înseamnă preparat rustic, dar și șunci, cârnați, salamuri de vară. Momentan noi producem aproximativ 6 tone de preparate pe zi, le distribuim atât în magazinele proprii, cât și în rețeaua partenerilor noștri“, ne spune Alexandru Țîmpău.

Compania controlată de antreprenorul Ţîmpău Dan-Marius are propriile abatoare pentru sacrificarea porcinelor, bovinelor şi a ovinelor.

Sursa: lumeasatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *