Patru tineri din Botoșani, reținuți în a doua zi de Paște. Aveau asupra lor arme albe și amenințau persoanele din interiorul unui local

Patru tineri au fost reținuți de către polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.9, Vlăsinești, în a doua zi de Paște, pentru infracțiunile de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 24 aprilie, indivizii, cu vârstele cuprinse între 37 și 20 de ani, din comuna Avrămeni, în timp ce se aflau intr-un local public din aceeași localitate, având asupra lor arme albe, au amenințat persoanele din interior cu acte de violență.

În același context și-au aplicat lovituri reciproc, provocandu-si leziuni și tulburând ordinea și liniștea publică. Cei patru tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele”, a precizat Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *