Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 24 aprilie-8 mai. Potrivit ANM, în Moldova, în primele două zile, media maximelor va fi de 21…22 de grade, apoi temperatura aerului va scădea până spre valori de 14…15 grade în ziua de 28 aprilie. Ulterior vremea se va încălzi treptat, astfel încât în data de 05 mai media regională a maximelor va fi de până la 19 grade.

Ulterior acestei date și până la sfârșitul intervalului, variațiile vor fi nesemnificative, maxima regională fiind de 18…19 grade, în medie. Minimele vor scădea de la 10 grade în medie la începutul intervalului spre valori în jurul a 7 grade în data de 27 aprilie, apoi vor crește ușor până spre 8 grade în 28 aprilie și ulterior acestei date va scădea din nou, de această dată până spre valori de 5 grade în 30 aprilie și 01 mai.

După data de 01 mai tendința este de ușoară creștere, astfel încât media regională a intervalului 02 -08 mai va fi de 6…8 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 25 -28 aprilie, apoi în intervalul 04 -08 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com