Divorț cu scântei! Un cunoscut botoșănean a apelat la instanță să-și vadă copiii. „Doi ani am luptat să le am în brațe”

Divorțul dintre actorul botoșănean George Burcea și cântăreața Andreea Bălan s-a lăsat cu scântei. Botoșăneanul a cerut ajutorul instanței pentru a fi lăsat să își ia copilele, Ella și Clara, iar magistrații i-au dat câștig de cauză, astfel că cei doi au custodie comună. Fericit, Burcea a împărtășit bucuria sa pe rețelele de socializare. El a transmis însă și acuzații grave la adresa cântăreței, dar și a mamei acesteia.

Doi ani am luptat sa le am in brate, in pătut, la baie seara, sa le aud tipând prin casă, tropăind la ora 10 seara sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineata când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, caci el tine cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea si nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice. Oameni buni, parinti divortati, fiti maturi cand este momentul si nu puneti orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, caci ei nu au nicio vina. Nu va lasati influentati de puterea falsa pe care credeti ca o aveti, de pupatul in fund de catre terte persoane sau de faptul ca aveti bani si sunteti fortă ( ca sa-l citez pe un tovaras lăutar). Si mai important decat atat…( cu toata dragostea si iubirea catre bunicii care au grija de nepoti), aveti mare grija la comportamentul acestora catre nepoti. Ei pot avea o influenta negativa asupra lor si va spun asta din proprie experienta. E rau, e dureros si frustrant ca tu, ca parinte, sa vezi cum proprii copii sunt influentati negativ si intorsi impotriva ta de o bunica sau un bunic”, a spus actorul.

El a ai spus că degeaba unii părinți fac terapie dacă sunt slabi psihic chiar și după acele ore, făcând referire la cântăreața Andreea Bălan, care a declarat în nenumărate rânduri că face terapie de foarte mulți ani.

Pe langa frustrare mai apare un factor foarte important sau cel mai important: sanatatea psihica a copiilor. Degeaba sustin anumiti parinti ca fac terapie de exemplu – de ,,x” ani, daca ei sunt slabi psihic chiar si dupa acele ore de terapie. Parinti divortati, nu va lasati copiii pe mana a 2-3 bone, iar voi sa plecati 23h din 24, iar cand veniti, in acea ora sa faceti doar poze si filmari…caci nu faceti nimic altceva decat sa rupeti inimile copiiilor. Va rog. Iubirea si dreptatea vor invinge mereu. Si ca sfat…. Da, ca sfat: sa stiti totusi ca NU conteaza cantitatea timpului pe care o petreceti cu copiii vostri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefica, iar altii stau 23 toxice. Nu stati cu ei cateva zeci de minute doar pentru a filma si poza, iar mai apoi sa postati pe retele ca stati cu ei. Nu. Va rog nu faceti asta, caci copiii sufera, iar acest lucru se vede pe ei, in ei si peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viata noastra, ci sufletele lor, ale copiilor. Cand stati cu copiii, va rog sa folositi telefoanele cat mai putin posibil…..sau aruncati-le si jucati-va”, a mai spus botoșăneanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *