Gradații de merit în învățământul botoșănean. Câte se vor acorda anul acesta

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a  publicat astăzi procedura operațională pentru concursul pentru acordarea gradațiilor de merit, sesiunea 2022.

În ședința paritară de la nivelul IȘJ Botoșani s-a stabilit ponderea de gradații pe discipline/domenii, fiind acordate în total 220 de gradații din care 15 pentru personalul de conducere, îndrumare și control și 205 pentru personalul didactic de predare.

Conform graficului desfășurării concursului pentru acordarea gradațiilor de merit – sesiunea 2022, în perioada 2-16 mai 2022 candidații vor depune dosarele care conțin documentele justificative privind activitatea sa la secretariatul unității de învățământ, urmând ca în perioada 17-20 mai 2022 directorii unităților de învățământ să depună dosarele la registratura inspectoratului școlar.

Fișele de autoevaluare pentru fiecare categorie de personal au fost, de asemenea publicate pe site, și pot fi descărcate la adresa https://isjbotosani.ro/noutati/concurs-gradatie-de-merit-sesiunea-2022.html.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *