S-a apucat de sărbătorit mai devreme! Botoșănean prins beat criță la volanul unei mașini

Un bărbat din județul Botoșani a urcat la volanul unei mașini după ce s-a cinstit cu mult alcool. El a fost prins de polițiștii de frontieră, iar acum este cercetat pentru fapta sa.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în data de 20 aprilie a.c., în jurul orelor 23.50, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe DJ 291C, pe raza localităţii de frontieră Cristineşti, un autovehicul înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

„Colegii noştri au constatat faptul că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, fiind solicitat sprijinul unui echipaj al Poliţiei Rutiere în vederea testării cu aparatul etilotest. La testare a rezultat o alcoolemie de 0,63 ml/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *