Crimă oribilă în Săptămâna Patimilor! Și-a omorât soacra după ce a fost părăsit de iubită

Foto: Antena3

Turbat de gelozie, un bărbat de 40 de ani din Dâmbovița părăsit de concubină a decis să se răzbune pe mama femeii. A intrat peste femeie în casă şi a ucis-o cu sânge rece, sub privirile unui alt bărbat. Când acesta a vrut să intervină, l-a lăsat şi pe el într-o baltă de sânge, scrie Observatornews.ro.

Sătulă de bătăile pe care le primea periodic, femeia a decis să meargă pe propriul drum şi să îl părăsească pe individ. Când a văzut că nu o poate întoarce din drum, bărbatul parcă şi-a pierdut minţile. A bănuit că decizia a fost influenţată de mama acesteia, aşa că a hotărât să se răzbune. A intrat peste femeia de 63 de ani în casă și a lovit-o mortal cu un cuțit.

În momentul în care a comis crima oribilă, în casa femeii se afla şi concubinul ei. Acesta a încercat să-l oprească pe criminal, dar a sfârşit şi el prin a fi înjunghiat şi lăsat într-o baltă de sânge.

Medicii au reuşit să-l ţină în viaţă şi să-l ducă la Spitalul Judeţean din Târgovişte, dar starea lui este una critică. Agresorul, în vârstă de 40 de ani, ar avea probleme cu alcoolul. Cea de-a doua fiică a victimei spune că certurile erau la ordinea zilei în relația celor doi.

Fiica victimei: El a mai avut un atac asupra lu’ mama. Prima dată când s-a certat cu sora mea tot aşa, era foarte agresiv, i-a rupt părul lu sora mea din cap, lu maica mea i-a spart o dată capul cu o sticlă. Era foarte agrsiv și sora mea a renunțat să se mai împace cu el.

Cuscra victimei: Tot beat a dat cu cuţitul. Era mort de beat, abia urca pe scări. 

Ucigaşul a fost reținut pentru 24 de ore şi va fi audiat astăzi.

El riscă să petreacă ani grei după gratii, pentru omor calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *