Accident grav! Un tânăr de 20 de ani şi-a pierdut viaţa

Un tânăr de 20 de ani a murit în această după-amiază, după ce maşina în care se afla a căzut de pe dig, într-un lac de acumulare de pe râul Olt, în localitatea Ioneşti. La volan se află o fată de 18 ani care a reuşit să se salveze. Tânărul a fost adus la mal în stop cardio-respirator, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Din fericire, tânăra care conducea autoturismul a reuşit să se salveze înainte ca maşina să se scufunde.

„Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea u fost solicitaţi în jurul orei 14.00 pentru salvarea unei persoane după ce un autoturism a căzut în lacul de acumulare Băbeni, de pe râul Olt, în localitatea Ioneşti, sat Marcea. Şoferul a pierdut controlul asupra autoturismului şi a sărit peste dig, plonjând în lac.

La scurt timp de la producerea evenimentului, o victimă s-a autoevacuat, cea de-a doua rămânând blocată în maşină. Autoturismul a fost scos din lac de cetăţeni cu ajutorul unei autoplaforme particulare.

Victima blocată în maşină se afla în SCR (n.r. stop cardio-respirator), fiind declarată decedată după efectuarea manevrelor de resuscitare de către echipajul de la Ambulanţa Vâlcea, trimis la faţa locului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Sursa: Antena3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *