FOTO & VIDEO Scandal într-un club, terminat la Poliție! Patru botoșăneni reținuți după ce au bătut un agent de pază

Un scandal într-un club s-a terminat la Poliție. Un agent de pază, de 45 de ani, a fost agresat de câțiva indivizi, la data de 17 aprilie, la Flămânzi.

„Din cercetări, a reieșit faptul că un bărbat, de 45 de ani, care asigura paza bunurilor și efectua controlul la punctul de acces în interiorul unui club, ar fi fost agresat de mai multe persoane, pe fondul unui conflict izbucnit ca urmare a faptului că nu ar fi permis accesul în local unor tineri. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Ulterior, ca urmare a rezultatelor expertizei medico-legale, cauza a fost declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, schimbându-se încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor”, precizează Poliția Botoșani.

Miercuri, 20 aprilie, au fost puse in executare cinci mandate de percheziție domiciliară, in comuna Coșula, la persoane bănuite de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri.

De asemenea, în urma activităților desfășurate și a probatoriului administrat au fost conduși la sediul poliției patru bărbați, cu vârstele cuprinse intre 42 și 21 de ani, ulterior, față de aceștia fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *