Sfințirea unui contor de gaz într-o comună din Botoșani face înconjurul țării. ProTV: Nicăieri nu e ca la Frumușica. Racordarea la gaz a fost inaugurată cu preoți și politicieni, chiar de ziua primarului

Evenimentul privind sfințirea unui contor de gaz în comuna Frumușica face înconjurul țării, fiind și deliciul presei naționale. Toate posturile de televiziune au prezentat inuagurarea cu fast din județul Botoșani, printre acestea numărându-se și ProTV.

Inaugurare cu fast a racordării la gaz într-o comună din județul Botoșani. A fost chemat un sobor de preoți pentru a binecuvanta lucrarea, iar primarul a ținut să taie panglica de ziua lui, noteaza Stirile ProTV.

Evenimentul s-a petrecut în comuna Frumușica, în fața școlii gimnaziale. Branșarea comunei la gaz a fost sărbătorită cu preoți care au ținut o slujbă de binecuvantare a lucrarii.

După ceremonie, primarul a tăiat panglica împreună cu parlamentarul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

Primarul spune că deocamdata doar Școala Frumușica este racordată la gaz metan, iar cei peste 5.000 de localnici ai comunei urmează să beneficeze de facilitate doar dacă va obține fonduri europene pentru a continua lucrarea.

După eveniment, a urmat o petrecere la căminul cultural, potrivit ProTV

One thought on “Sfințirea unui contor de gaz într-o comună din Botoșani face înconjurul țării. ProTV: Nicăieri nu e ca la Frumușica. Racordarea la gaz a fost inaugurată cu preoți și politicieni, chiar de ziua primarului

  1. S-au rugat la contorul de gaz:
    
- sa contorizeze gaz la preț acceptabil și
    – sa nu se defecteze repede (“la cit mai multi mc afișați”).


    E anormal sa investești sume enorme pe instalatii de gaz și pe urma sa nu-ti permiti sa plătești pretul actualizat/liberalizat a gazului. Ar fi păcat, iar păcatul cu preotul se..tratează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *