Eveniment dintr-o comună din județul Botoșani, în presa națională: Contor de gaze inaugurat cu sobor de preoți, pâine, sare și panglică tricoloră. „La Frumușica s-a scris istorie”

Evenimentul promovat cu fast de autoritățile județului la sfârșitul săptămânii trecute într-o comună din județul Botoșani, luat în derâdere de presa națională.

Branșarea școlii din comuna Frumușica, județul Botoșani, la rețeaua de gaze naturale a fost sărbătorită cu fast de autoritățile din localitate, informeaza digi 24. La inaugurare a participat și președintele PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică, care a publicat pe pagina sa de Facebook imagini de la eveniment și un mesaj: „Astăzi la Frumușica s-a scris istorie! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce”.

Astăzi la Frumușica s-a scris istorie Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce. S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii. Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu. Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!”, a scris pe Facebook deputatul PNL, Costel Șoptică.

Sursa: digi24

One thought on “Eveniment dintr-o comună din județul Botoșani, în presa națională: Contor de gaze inaugurat cu sobor de preoți, pâine, sare și panglică tricoloră. „La Frumușica s-a scris istorie”

  1. Te doare burta cand vezi ce le poate capul mai marilor din județ, se laudă pana si cu o banalitate care ar trebui sa fie o pură normalitate in 2022. Nu le e rușine după atâția ani de supt bani de la stat in functii si rezultate nexam. Ce ar trebui sa facă sefii de la Oradea, Cluj samd , ca sa se laude cu ce au facut in orasele si judetele lor. Ar fi cate un Untold la fiecare tăiere de panglică
    Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *