FOTO Imagini cu refugiați ucraineni, surprinse în Vama Siret de un fotograf din Botoșani, expuse la Palatul Parlamentului

Mai multe imagini surprinse în Vama Siret de un fotograf din municipiul Botoșani au fost expuse la Palatul Parlamentului. Cătălin Onofrei și-a prezentat fotografiile  cu ucrainenii care s-au refugiat în România din cauza războiului, în foaierul sălii de plen a Senatului în cadrul expoziției  „Suceava 2022 – Vama speranței pe drumul durerii”.Vernisajul expoziției a avut loc luni, 18 aprilie.

Expoziţia reuneşte peste 180 de fotografii relevante pentru efortul comun al autorităţilor şi societăţii civile din România pentru gestionarea acestei crize umanitare generate de refugiaţii din Ucraina.

Imaginile surprinse de botoșăneanul Cătălin Onofrei, dar și de alți fotografi din România, ar urma să fie expuse și la Bruxelles, iar la final va fi realizat un album foto cu acestea. Cele mai multe dintre fotografii sunt cu femei din Ucraina, mame cu copii în brațe, care fug de război pentru a-și proteja micuții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *