Povestea fabuloasă a fundașului pe care Gigi Becali l-a vrut la FCSB, dar Botoșani a luat pe el o avere din Cehia! Visa să fie inginer, dar a ajuns să lucreze ca livrator și să crească găini

ngadeu michael- fc botosaniMichael Ngadeu, fundașul central camerunez în vârstă de 31 de ani de la Gent, trecut pe la FC Botoșani și dorit de către Gigi Becali la FCSB, a povestit cum era viața sa înainte să se apuce de fotbal.

Recent, într-un interviu acordat în presa din Belgia, Michael Ngadeu a povestit cum a lucrat ca livrator și se trezea la 4 dimineața.

Michael Ngadeu se află în fața celui de-al șaselea trofeu din carieră. Acesta va disputa, alături de Gent, finala Cupei Belgiei, împotriva lui Anderlecht.

Povestea lui Michael Ngadeu, fundașul pe care Gigi Becali l-a vrut la FCSB, dar FC Botoșani l-a vândut în Cehia

„Când am ajuns în Europa, acum 11 ani, am venit să devin inginer. S-a întâmplat să-mi fie observate calitățile fotbalistice și m-au încurajat să încerc. Mama nu a fost de acord de la început. Ea a vrut să studiez, așa că am început să joc în liga a 9-a din Germania.

Am lucrat ca livrator la Primark. Mă trezeam la 4 dimineața, așteptam în frig autobuzul pentru 8 ore de muncă, cu pauză de 30 de minute. Dar, sincer, sunt mulțumit de călătoria mea. Sunt fericit că am fost acolo și cunosc suferința oamenilor. În fotbal, sunt atât de mulți copii răsfățați”, a spus Michael Ngadeu, potrivit rtbf.be.

Fotbalistul își amintește perfect și primul său meci la FC Botoșani, în care a provocat un penalty și a fost eliminat, într-o înfrângere cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-3.

„Am fost huiduit acolo, în primul meu joc, pentru că am produs un penalty înainte de a fi eliminat. Dar, când am plecat, am fost tratat ca un erou”, a mai spus Michael Ngadeu.

3.5 milioane de euro este cota de piață a lui Michael Ngadeu, potrivit Transfermarkt.
5 trofee are Michael Ngadeu în palmares: 2 titluri de campion al Cehiei cu Slavia Praga, 2 Cupe ale Cehiei cu Slavia Praga șo o Cupă a Africii cu Camerun.
28 de meciuri a jucat Michael Ngadeu pentru Gent în actuala ediție a primei ligi din Belgia, reușind să înscrie și un gol.
7 goluri a marcat Michael Ngadeu pentru FC Botoșani în cele două sezoane petrecute în Liga 1.

Sursa: ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *