Un liceu din municipiul Botoșani găzduiește Olimpiada Națională „Tehnologii”, domeniul Industrie Textilă și Pielărie

În perioada 18-22 aprilie 2022, Liceul „Alexandru cel Bun” Botoșani găzduiește Olimpiada Națională din Aria Curriculară „Tehnologii”, domeniul Industrie Textilă și Pielărie, clasele XI-XII, specializarea Tehnician designer vestimentar, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani. Cele două probe, teoretică și practică,  se vor desfășura la instituția educațională de profil în zilele de 19 și 21 aprilie 2022.

Competițiile de acest tip sunt și un prilej de promovare a valorilor culturale locale și naționale, organizatorul și liceul gazdă punând la dispoziția participanților, elevi și profesori din 14 județe ale țării, un program care include o reprezentație teatrală susținută de trupa „Periferic” a Liceului „Alexandru cel Bun” Botoșani, familiarizarea cu personalitățile și obiectivele turistice ale orașului, precum și o vizită ghidată la Casa Memorială „Mihai Eminescu” din Ipotești.

Festivitatea de premiere va avea loc la instituția gazdă, în sala de festivități, în data de 21 aprilie 2022, ora 1700.

Comisia de organizare a olimpiadei naționale urează tuturor participanților mult succes și  le oferă tot sprijinul de care au nevoie pentru ca perioada petrecută la Botoșani să fie una a performanței în domeniul tehnologic, dar și a plăcutelor întâlniri culturale.”, a declarat prof. Mihaela Cornelia Achihăiței, directorul Liceului ”Alexandru cel Bun”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *