Un bărbat din Botoșani a furat o mașină, a condus-o fără permis, și a lovit cu ea două autoturisme

Un bărbat din județul Botoșani a ajuns să fie cercetat de polițiștii din Alba după ce a furat o mașină, a condus-o fără permis și a lovit cu ea două autoturisme. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Alba, botoșăneanul este cercetat pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis.

Totul s-a petrecut la data de 10 aprilie, când polițiștii din Teiuș au identificat și reținut un tânăr, de 20 ani, din comuna Dobârceni, județul Botoșani, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis, potrivit unui comunicat transmis de IJP Alba.

„Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 9/10 aprilie 2021, ar fi profitat de faptul că două autoturisme au fost lăsate neasigurate și cu cheile în contact, pe două străzi din Teiuș și le-ar fi sustras. Ulterior, tânărul le-ar fi condus, pe raza orașului, fără să dețină permis de conducere după care le-a abandonat. Cu unul dintre autoturisme ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, rezultând doar pagube materiale”, se menționează în comunicatul IJP Alba.

A doua zi, botoșăneanul a fost pus sub control judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *