Noi locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări, posturile fiind atât pentru persoane cu studii medii sau gimnaziale, cât și pentru cele cu studii superioare. Primăria Comunei Nicșeni, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat. Vezi aici conditiile!

Unitatea Administrativ-Teritorială comuna Vârfu Câmpului, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical comunitar. Vezi aici conditiile!

Liceul „Demostene Botez”, Trușești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcţiei contractuale de execuţie, temporar vacante, de analist programator (informatician). Vezi aici condițiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Mihăileni, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist, grad profesional debutant, la sediul din Mihăileni, Str. Siretului nr. 1. Vezi aici conditiile!

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de consilier, gr. IA – în cadrul Biroului economic. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *