Prognoza meteo ANM, 18 aprilie- 15 mai. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimările meteo pentru următoarele 4 săptămâni, 18 aprilie- 15 mai 2022. Se pare că vremea va continua să fie capricioasă până la sfârșitul lunii aprilie, iar din mai vom avea parte de temperaturi normale pentru data din calendar.

De asemenea, menționăm că sunt prognozate ploi, mai ales în ultima parte a lunii aprilie 2022.

Iată mai multe detalii despre situația meteo în România, în următoarele 4 săptămâni!

Prognoza meteo ANM, săptămâna 18- 24 aprilie 2022
În prima parte din intervalul de prognoză, temperaturile vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, cu precădere în zonele montane. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea estică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo ANM, săptămâna 25 aprilie- 1 mai 2022
Valoarea medie a aerului va avea temperaturi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cât despre posibile ploi, cantitățile de precipitații vor fi local deficitare la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo ANM, săptămâna 2- 8 mai 2022
Începând cu această săptămâna, vremea se va îndrepta, astfel că, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Același lucru se va întâmpla și cu regimul pluviometric, care va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile României.

Prognoza meteo ANM, săptămâna 9- 15 mai 2022
Vremea va continua să se încălzească și în săptămâna 9- 15 mai 2022, atunci când mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

În ceea ce privește posibile ploi, ANM estimează că precipitațiile vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, potrivit WOWbiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *