FOTO! Primarul Chișinăului, în vizită la Consiliul Județean Botoșani

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, vicepreședintele Dorin Birta și Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, s-au întâlnit în această după-amiază cu o delegație de la Chișinău, condusă de către primarul Ion Ceban.

Discuțiile care au avut loc s-au axat pe viitoare proiecte de colaborare atât în domeniul cultural, cât și în privința atragerii fondurilor europene ce vor fi disponibile pe diferitele axe de finanțare, transmite printr-un comunicat Consiliul Județean Botoșani.

Au fost discuții interesante, preliminare dezvoltării unor relații bune de colaborare. Am convenit ca cele trei administrații locale – Consiliul Județean Botoșani, Primăria Botoșani și Primăria Chișinău – să încheie un parteneriat de colaborare, iar pe viitor să se realizeze și acorduri de înfrățire”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Unul dintre obiectivele administrației județene din Botoșani este diversificarea colaborărilor internaționale și întărirea relațiilor cu administrațiile locale din țările vecine: Republica Moldova și Ucraina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *