Tânăr de 27 de ani, din județul Botoșani, prins beat la volan

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuţi Prut au  depistat, în trafic, un bărbat care conducea un autoturism, deși era în stare de ebrietate.  

Joi dimineaţă, în jurul orei 02.05, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Mitoc, județul Botoşani, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza județului Botoşani.

La control, poliţiştii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, de către polițiști din cadrul Poliţiei Săveni, rezultând o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Orășenesc Săveni, pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *