FOTO Mașină furată din Belgia, găsită de polițiștii de frontieră botoșăneni

O mașină furată din Belgia a fost găsită de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca. Un bărbat cu cetățenie Republica Moldova a încercat să iasă din România la volanul acesteia.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în data de 13 aprilie a.c, în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 21 de ani, la volanul unui autoturism marca Renault Megane cu numere de înmatriculare specifice Olandei.

„La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autovehiculului în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca fiind furat din Belgia. Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul contra sumei de 3.000 de euro, fără a avea cunoştinţă că este implicat în vreun litigiu”, precizează sursa citată.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 15.850 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *