VIDEO Tineri din Botoșani calificați în Gala finală „Tinerii în Arenă”. Au nevoie de votul nostru!

Ei sunt trei dintre tinerii care fac parte din program

Patru tineri din județul Botoșani au ajuns în Gala finală a programului de mentorat „Tinerii în Arenă”. Ștefan Alexoaie, Adrian Lozneanu, Alexandru Adăscăliței și Andrei Damian sunt tinerii acceptați în acest program și acum au nevoie de voturi.  Ei formează echipa OatsFill.  Gala va avea loc pe 19 mai, la București, dar tinerii pot fi votați până pe 16 aprilie.

„Acolo vom susține un ptich despre ideea noastră în fața unor antreprenori foarte marii. Deocamdată primul dezvăluit a fost Dragoș Petrescu, care este și în juriul Imperiul Leilor. Eu sunt sigur că va fi și Cristian Onețiu, pentru că este mereu prezent la evenimentele VSFA”, spune Ștefan Alexoaie.

Totul poate fi urmărit pe pagina de Instagram @vreausafiuantreprenor. Voteaza aici!

„Prin TiA popularizăm și ajutăm tinerii din România interesați de antreprenoriat, care au motivație și acționează pentru a crea planuri de business și de a le da viață încă din perioada de liceu și facultate. Cum? Punându-i în contact cu oameni-cheie din mediul antreprenorial românesc. Aceste conexiuni sunt menite să ghideze și finanțeze proiecte tinerilor cu motivație și idei coerente care s-ar putea converti, cu sprijinul și cadrul corect de dezvoltare, în următorii unicorni ai României.”, spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *