Pleacă Marius Croitoru de la FC Botoșani? Valeriu Iftime i-a hotărât soarta. „Am avut o discuție!”

Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, i-a decis soarta lui Marius Croitoru după ce moldovenii au bifat două victorii și două remize în play-out-ul Ligii 1.

Valeriu Iftime l-a criticat în ultima perioadă pe Marius Croitoru și chiar a transmis că e dispus să-i achite clauza de reziliere în valoare de două milioane de euro, însă patronul moldovenilor a revenit la sentimente mai bune. Patronul lui FC Botoșani l-a băgat în ședință pe Marius Croitoru după primele patru meciuri jucate în play-out-ul Ligii 1 și i-a decis soarta.

Afaceristul care o finanțează pe FC Botoșani a anunțat că nu o să îl demită pe Marius Croitoru și că îl susține și crede mult în abilitățile sale.

„Este ceva ce încă nu pot să descopăr, de unde vine tipul ăsta de lipsă de încredere. A fost și discuția mea cu Marius, la un moment dat, dar lucrurile s-au pus la punct. Eu îl susțin și vreau să continue la Botoșani. Dar în ultimele două meciuri am avut o demonstrație reală că suntem. Nu vreau să schimb antrenorul pentru a da o satisfacție, eu cred foarte mult în Croitoru.

Am vândut. Este interesul clubului, nu al meu. Mie îmi lipsește Ogenda, Marius zicea că nu lipsește atât de mult. Lipsește Racovițan, Malcom. Când merge prost toți lipsesc. Când erau la noi erau buni, dar nu țineau echipa în spate. Oricum, sper să ne revenim. Astăzi este o problemă la Botoșani, o recunosc. Suntem la pământ, sper să ieșim.

Nu mă deranjează punctele sau locul, ci jocul. Am jucat cu Hagi, am luat 2-0, și am avut 2 bare. Acum nu am avut nicio ocazie. Se vede apatia echipei, se vede ceva în structura noastră. Dar nu mai contează, cred foarte mult în Marius și în Șeroni și Dawa care au greșit. I-a făcut băiatul ăla de la Sepsi clătite. Aștept lucruri mai bune”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea „Ora Exactă în Sport”.

Sursa: ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *