Elevii Centrului Județean de Excelență Botoșani, rezultate deosebite la olimpiadele școlare. 26 s-au calificat la etapele naționale

Elevii Centrului Județean de Excelență (CEX) Botoșani s-au remarcat prin rezultate deosebite la olimpiadele școlare pe discipline. Astfel, un număr de 165 de elevi au obținut premii și mențiuni la olimpiadele școlare județene specifice grupei de excelență pe care o frecventează, 26 dintre aceștia calificându-se la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, cinci au obținut premiul I, 22 premiul al II-lea, 26 de elevi au obținut premiul al  III-lea  și 86 mențiuni, potrivit unui comunicat transmis de CEX Botoșani.

Acestor premii, li se adaugă și 112 rezultate obținute de către elevii din cadrul Centrului Județean de Excelență, care au participat și la alte olimpiade școlare, diferite de specificul grupei la care sunt înscriși, 15 calificându-se la etapele naționale, 12 obținând premiul  I, 12 – premiul al  II-lea, 18 –premiul al III-lea și 41 – mențiuni.

Cu un total de 277 de premii obținute de elevii din cadrul Centrului Județean de Excelență Botoșani, care reprezintă 41 de calificări la etapele naționale, 17 premii I, 48 premii II, 44 premii III și 127 mențiuni, putem afirma că efortul tuturor factorilor implicați în pregătirea copiilor a fost încununat de succes, mai precizeaza sursa citată.

Mulțumim doamnelor și domnilor profesori din cadrul Centrului Județean de Excelență Botoșani și colegilor profesori din unitățile de învățământ pentru că realizează o educație care încurajează elevii să fie determinați, le oferă instrumentele de care au nevoie pentru a se dezvolta și perfecționa, le inspiră încredere , îi echipează cu cunoștințe și capacitatea de a avea succes! Felicităm fiecare participant, elevii premiați și le dorim mult succes în continuare!”, a declarat Gabriel Hârtie, director CEX Botoșani.

Rezultatele nominale pe fiecare olimpiadă școlară pot fi accesate pe site-ul Centrului Județean de Excelență https://www.excelentabt.ro/concursuri-%C8%99i-olimpiade

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *