Un șofer a dat de necaz după ce a încercat să treacă frontiera Stânca la volanul unei mașini. Pentru ce l-au sancționat polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un cetăţean din R. Moldova, care a fost oprit la intrarea în Punctul de Trecere a Frontierei, la volanul unui autoturism radiat din circulaţie.

Potrivit unui comunicat de presă, în data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 13.15, la intrarea în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, a fost oprit pentru control un cetăţean moldovean, în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism care nu avea aplicate plăcuţe de înmatriculare.

În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că autoturismul a fost înmatriculat în România, însă figurează radiat din circulaţie de către autorităţi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *