O femeie a fost înjunghiată mortal în gât pe stradă. Atacatorul i-a sustras un lănțișor

O femeie de 74 de ani a fost înjunghiată pe o stradă din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, iar atacatorul i-a sustras un lănţişor. Femeia a fost găsită în spatele blocului unde locuieşte, cu rana sângerând, iar medicii nu au putut-o salva.

”La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 12,30, prin apel 112, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată despre faptul că o femeie este căzută pe o stradă din municipiu, prezentând o posibilă rană care sângerează din zona gâtului. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje medicale, acestea din urmă efectuând manevre de resuscitare ale persoanei în cauză, fără succes însă, fiind pronunţat decesul femeii”, au transmis, marţi, reprezentanţii IPJ.

Sursa citată a precizat că, din primele cercetări efectuate de către poliţişti a rezultat că este vorba despre o femeie în vârstă de 74 de ani, din municipiul Mediaş.

”Deoarece din constatările preliminarii a reieşit faptul că moartea femeii ar fi survenit ca urmare a săvârşirii unei fapte cu violenţă, a fost constituită o echipă de cercetare formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmează să stabilească situaţia de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecinţă”, au mai precizat poliţiştii.

Trupul femeii a fost preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului, scrie news.ro.

Sursa: StirileProtv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *