Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Primăria Municipiului Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate S IA în cadrul Compartimentului Administrativ. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de casier, la Biroul încasări PRATS Cornișa. Vezi aici conditiile!

Primăria Orașului Ștefănești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer. Vezi aici conditiile!

Primăria Municipiului Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, de: muncitor necalificat, la Direcția patrimoniu; paznic, la Direcția patrimoniu. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistență Medico-Socială Săveni, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate gradul I. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Văculeşti, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, în cadrul proiectului UMBRELLA (U-uman, M-edical, B-unătate, R-espect, E-ducație, L-ibertate, L-ocal, A-dministrație) – beneficiar Comuna Văculești, cod MySMIS: 139481, a funcțiilor contractuale vacante, după cum urmează: Coordonator activități de antreprenoriat; Asistent social. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Roma, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer categoria C, în cadrul Compartimentului „Drumuri și poduri”. Vezi aici conditiile!

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de consilier, gr. IA – în cadrul Biroului economic. Vezi aici conditiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *