Cum a fost păcălit un bărbat de o tânără de 25 de ani să-i dea 42.000 lei

Un bărbat a fost păcălit de o femeie în vârstă de 25 de ani. Aceasta folosea nume și situații false prin care să îl determine pe bărbat să îi ofere sume de bani. Bărbatul din Dâmbovița i-a trimis nu mai puțin de 42.000 de lei, iar femeia i-a promis că îi va restitui banii. Tânăra de 25 de ani susținea faptul că este bolnavă și că are nevoie de bani pentru un tratament și, mai mult decât atât, i-a promis că va avea o relație cu el. Discuțiile au avut loc în mediul online, potrivit stirileprotv.ro.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada iunie-octombrie 2021, prin intermediul unor mijloace de comunicare la distanţă, prin folosirea unor nume mincinoase şi prin prezentarea unor împrejurări neconforme cu realitatea, femeia ar fi determinat un bărbat să-i remită în mod injust 42.000 de lei, cu promisiunea falsă că banii îi vor fi restituiţi. Pe parcursul zilei trecute, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul femeii, de unde au indisponibilizat un telefon mobil şi mai multe documente bancare”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Tânăra de 25 de ani, din județul Timiș, a fost reținută de oamenii legii. În cursul zilei de luni, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea de măsuri preventive. Este cercetată pentru infracțiune de înșelăciune.

One thought on “Cum a fost păcălit un bărbat de o tânără de 25 de ani să-i dea 42.000 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *