Șapte șoferi botoșăneni s-au ales cu dosare penale după o acțiune a polițiștilor în trafic. Șase dintre aceștia erau băuți

Nu mai puțin de șapte șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiștii botoșăneni. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, șase dintre șoferi au fost prinși băuți la volan.

Astfel, la data de 10 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 30 de ani, din orașul Flămânzi, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și care avea o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe 9 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3, Hlipiceni au oprit pentru control, pe Drumul Comunal DC 52A, în comuna Albești, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Todireni, care avea o alcoolemie de 0,50 mg/l în aerul expirat.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au oprit în trafic, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Dobârceni, care avea o alcoolemie de 1,06 mg/l în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Drumul Județean, DJ 282, din comuna Hlipiceni, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Hlipiceni, care avea o alcoolemie de 1,02 mg/l în aerul expirat.

Tot pe 9 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe raza localității Horodiștea, un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din comuna Păltiniș, care avea dreptul de a conduce autoturisme, suspendat.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control, pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitatea,  care avea o alcoolemie de 0,40 mg/l în aerul expirat.

Pe 10 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Darabani au oprit pentru control, pe strada Tudor Vladimirescu,  un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din orașul Darabani, care avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală, mai precizeaza IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *