PSD Botoșani își completează echipa de oameni profesioniști și cu experiență prin desemnarea lui Angel Iulian Călin secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului

Începând din această săptămână, social-democratul botoșănean Angel Iulian Călin, care a ocupat timp de un an și jumătate postul de viceprimar al orașului Săveni și a fost director executiv adjunct la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul formării profesionale, a fost numit prin decizie a prim-ministrului în calitatea de secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Am intrat la guvernare pentru a veni cu soluții imediate și concrete la problemele românilor, având în vedere situația dificilă cu care se confruntă populația și antreprenorii la finalul anului trecut, iar acum s-a adăugat și instabilitatea regională și criza energiei. Așadar, pentru a ne putea îndeplini angajamentele față de cetățeni, atât la nivel local, cât și la nivel central, am luat decizia de a trimite în structura guvernului oameni competenți, cu pregătire educațională și profesională solidă. Am încredere că prin formarea sa de economist, prin experiența din administrația publică locală și a calificărilor de mediator, manager în resurse umane și de evaluator de competențe profesionale, colegul nostru, Angel Iulian Călin va aduce plus valoare la toate programele și schemele de finanțare care urmează să fie lansate pentru antreprenorii și IMM-urile din toată țara”, a declarat președintele PSD Botoșani Doina Federovici.

PSD Botoșani este reprezentată în Guvernul Ciucă prin ministrul Muncii și Solidarității Sociale, deputatul Marius Budăi și prin consilierul de stat al vicepremierului Grindeanu, Florin Alexandru Gavril.

Mulțumesc echipei PSD Botoșani pentru propunerea de a ocupa funcția de secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. Tot ce pot să promit în acest moment este faptul că îmi voi folosi toată expertiza și experiența dobândită în administrația publică pentru a implementa programele aprobate de Minister pentru susținerea și dezvoltarea mediului de afaceri, astfel încât în cel mai scurt timp să avem și primele rezultate concrete la nivel economic în fiecare județ, atât pe partea de activități productive cât și pe zona de turism. Voi fi un partener al antreprenorilor și mă voi deplasa în teritoriu pentru a interacționa cu reprezentanții IMM-urilor și a vedea cum îi putem sprijini în obținerea finanțării pentru proiectele lor. Ușa mea, la fel ca și până acum, va fi deschisă fiecărui cetățean. Voi sta la dispoziția tuturor antreprenorilor cu informații și soluții legate de fiecare măsură pe care o va lansa Guvernul”, a declarat Angel Iulian Călin secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com