Scandal interminabil între Gigi Becali și Valeriu Iftime. Care este motivul!

FOTO: gsp.ro

Gigi Becali nu dorește să îi plătească lui Valeriu Iftime sumele câștigate de moldoveni la comisii. Adică: 279.000 de euro plus TVA  și 41.789, dar fără TVA, reprezentând contribuția de solidaritate din aceeași afacere.

Gigi Becali și Valeriu Iftime nu reușesc să facă sub nicio formă pace în scandalul pentru cele 9 procente pe care moldovenii le mai dețin în urma unui ulterior transfer al lui Olimpiu Moruțan de la FCSB la o altă echipă.

După ce Olimpiu Moruțan a ajuns la Glatasaray pentru 3.500.000 de euro, moldovenii și-au cerut banii pentru procentele respective, dar Gigi Becali a refuzat să plătească. Ulterior oamenii lui Iftime au cerut al Comisii și procente din bonusurile pe care FCSB la primește în urma unor clauze din contract.

Scandal interminabil pe banii pentru Olimpiu Moruțan! Gigi Becali vrea să plătească mai puțin și a cerut recalculare!

Astfel că, FC Botoșani a dat FCSB în judecată la Comisii, iar în prima instanță moldovenii au câștigat 279.000 de euro plus TVA și 41.789, dar fără TVA, reprezentând contribuția de solidaritate din aceeași afacere.

ProSport a aflat că Gigi Becali nu dorește să achite aceste sume de bani, iar după trei termene în care moldovenii au considerat că FCSB-ul a tras doar de timp cu amânări, joi Valeriu Argăseală prin intermediul avocatului a depus la Comisie două tabele cu recalculări, sume pe care Gigi Becali este de acord să le achite moldovenilor.

Dar aceștia s-au uitat peste ele și au observat că sumele respective sunt mult mai mici față de cât au câștigat cei de la FC Botoșani în prima instanță. Cu toate acestea, ProSport a aflat că membrii Comisiei de Apel le-au acordat termen o săptămână moldovenilor, pentru ca aceștia să studieze în liniște tabelele depuse de FCSB și să le dea un răspuns final, dacă sunt de acord sau nu, cu sumele înaintate de gruparea vicecampionilor. Dar, dacă cei de la FC Botoșani nu sunt de acord cu sumele respective, atunci Comisia de Apel va lua act de acest lucru și va lua ulterior o decizie finală și asupra Apelului făcut de oamenii lui Gigi Becali, informeaza Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *