Tragedie! Un șofer de camion din Botoșani, mort într-un accident în Franța

Un șofer de camion din județul Botoșani a murit într-un grav accident rutier care a avut loc marți, 5 aprilie, pe A29 la stația de taxare Quetteville, pe direcția Caen-Le Havre din Franța. În accident au fost implicate două camioane de marfă de 44 de tone fiecare. Botoșăneanul de 43 de ani a decedat în urma coliziunii, iar celălalt șofer a scăpat nevătămat.

Accidentul s-a produs după ce TIR-urile au circulat pe rampa de ieșire și erau pe cale să traverseze stația de taxare Quetteville când a avut loc coliziunea. Camionul șoferului român, care transporta salate ambalate în vid, s-a izbit violent în spatele unui camion încărcat cu bușteni care era oprit la poarta stației de taxare.

Șoferul primului TIR, un bărbat de 32 de ani, a scăpat nevătămat. Trupul neînsuflețit al botoșăneanului a fost scos din fiarele contorsionate după aproximativ o oră.

Aproximativ 30 de pompieri din centrele de salvare din Honfleur, Touques, Caen, Pont-l’Evêque, Lisieux și Ifs au fost prezenți la operațiunile de salvare conduse de căpitanul François Gaillard. La fața locului a fost și SMUR din Côte Fleurie. De asemenea, prezenți au fost și jandarmii de pe A13 precum și agenții de autostrăzi. S-a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com