FOTO! Asfalt pe o stradă din municipiul Botoșani. În zonă au fost amenajate mai multe locuri de parcare

O lucrare de raparații demarată de Primăria Municipiului Botoșani se apropie de final. Este vorba de strada Nicolae Iorga, tronson de aproximativ 250 metri, unde s-au amenajat deja straturile de asfalt pe ambele sensuri de mers.

Potrivit constructorilor, în cursul zilei de vineri se va face racordul și cu aleile de acces către parcările din spatele blocurilor, respectiv alveolele pentru noile locuri de parcare, informează Primăria Botoșani.

Lucrarea, urmărită în permanență de primarul Cosmin Andrei, demarată din cursul anului trecut, a fost complexă și gândită ca o continuare a reparațiilor desfășurate pe strada Viilor.

Astfel, pe strada Nicolae Iorga s-au scos dalele cu șine de tramvai nefolosite, s-a lărgit partea carosabilă, s-au amenajat trotuarele și accesele intrări scări de bloc, au fost înființate 15 locuri de parcare iar spațiile verzi vor fi reabilitate. Valoarea totală a lucrărilor a fost de 850.000 de lei.
Pe strada Viilor s-a intervenit anul trecut iar lucrările au constat în scoaterea dalelor cu șinele de tramvai, reabilitarea părții carosabile și a trotuarelor, respectiv amenajarea a 25 locuri de parcare, mai precizează sursa citată.

 

One thought on “FOTO! Asfalt pe o stradă din municipiul Botoșani. În zonă au fost amenajate mai multe locuri de parcare

  1. Il asteptam pe domnul primar sa continue si cu Aleea Trandafirilor (neasfaltata), tot de 250 metri lungime – ca am vazut ca se pricepe la lucruri mici. Imi amintesc ca alegerile au fost castigate la diferenta de cateva zeci de voturi. Sa nu se repete povestea data viitoare dar in alt sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *