„Parcă le știe pe toate!” Cel mai longeviv antrenor din Liga 1, Marius Croitoru, „tras de urechi” de patron

FC Botoșani a pierdut dramatic calificarea în play-off în detrimentul celor de la FC Argeș, după o partidă jucată în Moldova și câștigată de piteșteni, 1-2.

Trupa lui Marius Croitoru nu pare să-și fi revenit în totalitate și în play-out au avut evoluții oscilante, inclusiv în ultima etapă, atunci când Rapid s-a impus cu 0-3.

FC Botoșani ar putea rămâne fără antrenor

Valeriu Iftime a recunoscut că situația de la FC Botoșani dintre el și antrenorul echipei, Marius Croitoru, nu este tocmai una în regulă. Patronul grupării îi reproșează tehnicianului că nu mai ține cont de nimeni și face doar ce crede.

„În general presa nu greșește. Nu pot să spun că în cazul meu este o eră glaciară între mine și Marius Croitoru. Este o relație foarte corectă instituțional, dar parcă nu mai are aceeași căldură ca acum jumătate de an. Lucrurile sunt controlabile, dar au geneză a lor și anume că eu cred că Marius parcă nu mai are ascultare de nimeni și pare că le știe de toate când îi dau sfaturi.

Eu am o anumită vârstă și experiență și încerc să-l atenționez și nu are nicio legătură cu rezultatele echipei, este pur și simplu construcția mea cu un om, cu un antrenor pe termen lung, dar eu cred că o vom pune la punct și lucrurile vor funcționa. Dacă Marius nu vrea să înțeleagă, o să vedem cum facem…”, a spus Valeriu Iftime la Sport Total FM.

FC Botoșani mai are șanse la o calificare în cupele europene

Trupa moldavă este una dintre favoritele la ocuparea poziției a 7-a, cea care la finalul sezonului aduce un baraj cu formația clasată pe poziția a 3-a în play-off.

Astfel, FC Botoșani ar putea ajunge în preliminariile Conference League, chiar dacă au ratat calificarea în play-off, potrivit digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *