FOTO Redefinim standardele: cele mai noi apartamente Made To Measure UNIQUE Residence, în zona bisericii Sf. Gheorghe

Toate proiectele rezidențiale marca UNIQUE Residence urmăresc crearea unor apartamente de excepție, unice, pentru un mod de viață peste standarde, implementând împreună cu fiecare client conceptului Made To Measure Apartment, la nivelurile dorite de personalizare.

Similar clădirii din Calea Națională, UNIQUE Residence reiterează nivelul superior de confort,cu materiale moderne, de calitate, pe baza conceptului Made To Measure Apartment, la noul ansamblu din str. Victoriei

Noul ansamblu de apartamente Made To Measure UNIQUE Residence Victoriei vă propune o nouă experiență prin care aveți posibilitatea de a fi arhitecții propriului apartament.

Odată cu avantajele deja cunoscute, puteți beneficia și aici de apartamente cu un pachet de dotări pentru locuințe care respiră, cât mai eficiente energetic și mai sănătoase.

Alege să fii arhitectul propriului tău apartament!

Ideile clienților vor prinde contur în mâinile consultanților UNIQUE Residence, care vor face apartamentul întocmai după gustul și preferințele fiecărui nou proprietar, pentru:

-recompartimentări (în faza de proiectare), amenajări interioare și finisaje, echipare și mobilare,

– dotări de siguranță și confort Smart Home, sisteme de încălzire, ventilație și aer condiționat,

– aparataje electrice și corpuri de iluminat, precum și opțiuni pentru pachete cu dotări superioare personalizate și facilități extinse.

Materialele de construcții moderne, de calitate – un motiv pentru care să te muți într-un apartament nou UNIQUE Residence – SIMTE confortul!

UNIQUE Residence nu face nici un rabat la calitate, dând naștere unor construcții performante, cât mai confortabile, utilizând materiale de ultimă generație, atât pentru elementele structurale cât și pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecția la foc, în condițiile respectării celor mai noi cerințe în construcții, a normativelor tehnice în vigoare.

Pentru noi, să asigurăm un confort superior înseamnă să utilizăm materiale de calitate, moderne. Așadar – pentru toți aceia care nu au înțeles încă –  utilizarea materialelor de construcții ieftine este un mit!

Toate proiectele noastre sunt verificate de către specialiști autorizați și răspund tuturor cerințelor de: rezistență și stabilitate, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu.

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia!

Contact direct la dezvoltator: 0744691659

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *