Tânăr de 18 ani, prins la volan fără permis pe o stradă din municipiul Botoșani. Polițiștii i-au dat și o amendă usturătoare

Un tânăr tânăr de 18 ani a ieșit la plimbare cu mașina prin municipiul Botoșani, deși nu avea permis, și s-a ales cu dosar penal, dar și cu o amendă din partea polițiștilor. Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au oprit pentru control, pe strada Săvenilor, un autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Nicșeni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mai mult de atât, autoturismul pe care îl conducea nu avea asigurare obligatorie, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiindu-i reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *