Se face recepția la Secția de boli cronice și îngrijiri paliative din Botoșani. Primarul Cosmin Andrei: Dorim să reprimim în administrare acestă clădire

Spitalul de boli cronice și îngrijiri paliative din Botoșani va fi recepționat și va funcționa ca secție a Spitalului de Recuperare. Anunțul a fost făcut, miercuri, de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a declarat că a fost semnat procesul de recepție pentru lucrările de utilități de la Spitalul de Boli Paliative și că urmează și procesul pentru recepția finală de către Compania Națională de Investiții.

Dorim să reprimim în administrare acestă clădire, iar în paralel am demarat discuții pentru tot ce înseamnă organigramă pentru spital. Căutăm soluții pentru a nu mai realiza acel tunel de legătură pentru transportul alimentelor care este un lucru nefiresc și cred că vom găsi soluția, astfel încât șă avem acrediat și funcțional acel imobil ca o extensiune a Spitalului de Recuperare, o secție pentru îngrijiri paliative”, a precizat Cosmin Andrei.

Valoarea investiției este de 15,6 milioane de lei. Banii au fost alocați de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Națională de Investiții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *