VIDEO! Marius Budăi, huiduit de sindicaliști în Piața Victoriei. Ce s-a întâmplat în timpul discursului ministrului Muncii

Ministrul Muncii, botoșăneanul Marius Budăi, a fost huiduit miercuri în Piața Victoriei când a încercat să le spună sindicaliștilor care protestau la Guvern că se pregătește un pachet special de măsuri după explozia prețurilor în contextul crizei energetice și a războiului din Ucraina.

Ministrul Muncii i-a invitat la dialog pe sindicaliști și le-a promis măsuri de sprijin prin PNRR. Reacția sindicaliștilor nu a întârziat. Marius Budăi a fost huiduit de protestatarii care nu mai cred în promisiunile guvernanților.

„Eu sunt aici să vă arăt respectul meu, al partidului din coaliția de guvernare ce ne susține. Sa rezolvăm prin dialoig social ce reclamati. Ce reclamați este pe bună dreptate. De săptămâna viitoare implementam măsuri care să vină în sprijinul categoriilor vulnerabile”, le-a spus Marius Budăi protestatarilor, de pe tribuna din centrul Pieței Victoriei.

Sindicaliștii, pe de altă parte, i-au transmis din nou principalele revendicări.

„Suntem in strada pentru a transmite un mesaj guvernului, coalitiei. Mesajul nostru e unul prin care vrem sa nu mai avem parte de un banner. Nu vrem sa ne mai simțim abandonați în propria țară”, au strigat sindicaliștii din Piața Victoriei, potrivit realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *