Ținutele de ocazie îți dau de furcă? Află ACUM secretul unui outfit reușit pentru orice eveniment

Ești la câteva zile distanță de seara mult așteptată și n-ai idee cu ce te vei îmbrăca? E drept, pentru orice eveniment există un cod vestimentar specific, iar tu trebuie să cunoști bine „regulile jocului” de modă. Fii fără grijă! În acest articol vei găsi câteva ponturi inedite pentru a atrage privirile indiferent de eveniment, fără să cheltuiești sume exorbitante.

Citește AICI sfaturile care te vor ajuta să compui ținuta potrivită oricărei ocazii

  • Regina balului de absolvire

Iată că se apropie seara cea mare! E momentul să împărtășești clipe memorabile alături de colegi și să le surprinzi în imagini pe care le vei păstra în albumul tău de amintiri. Fără îndoială, ai nevoie de o rochie strălucitoare prin care să te faci remarcată și care să te evidențieze atât în fotografii, cât și pe ringul de dans. În primul rând, ai nevoie de o ținută care să-ți exprime stilul și care să-ți avantajeze silueta. Este un eveniment formal, așa că trebuie să adopți un aer de eleganță și să alegi o rochie dintr-un material fin precum satinul, catifeaua sau tulul, în culori care să complimenteze nuanța pielii tale. Evită stilurile casual sau trendy și alege un set de bijuterii din metal prețios, mai mici sau statement, în funcție de modelul rochiei. Nu uita de încălțări! O pereche de pantofi cu toc înalt sunt întotdeauna alegerea potrivită pentru astfel de ocazii. NU este recomandat să porți platforme înalte sau pantofi cu șireturi.

  • Nuntă de poveste

Ai fost invitată să iei parte la cea mai frumoasă zi din viața celor dragi, o zi în care toate privirile se vor aținti asupra fericitului cuplu. Asta nu înseamnă că nu trebuie să ai o ținută ravisantă cu care să te încadrezi în decor. O rochie de seară lungă și vaporoasă este absolut necesară! Evită însă nuanțele de alb, ținutele all black sau paietele strălucitoare la o astfel de ocazie și optează pentru culori pastelate sau pământii. Cât despre accesorizare, o geantă plic elegantă asortată cu o pereche de sandale de damă cu toc și un set de bijuterii minimaliste este tot ce ai nevoie. Ocaziile deosebite cer diversitate, iar pe Reverse.ro vei găsi un pic din toate! Aruncă o privire și găsește-ți „perechea”.

 

  • Petrecerea companiei

Locul de muncă îți poate rezerva surprize, iar invitația la un eveniment stilat se poate număra printre ele. Rochiile lungi, elegante sunt și de această dată o alegere excelentă, însă la fel de bine poți purta o rochie cocktail midi. Stai departe de culori țipătoare, decolteuri adânci sau platforme prea înalte. Un stiletto clasic te va scoate din impas! Dacă rochiile nu sunt pe placul tău, poți oricând să defilezi plină de încredere într-o salopetă elegantă sau într-un top cu volănașe asortat cu o fustă midi monocromă tip creion.

  •  Modern și stilat, ca de majorat

În sfârșit a venit timpul să strălucești, la propriu! Sărbătorește primul pas către maturitate în ținute sclipitoare, pline de glitter și paiete. Poți de asemenea opta pentru o rochie scurtă din catifea și o pereche lungă de cizme din piele întoarsă cu toc. Culorile închise sunt cele mai potrivite pentru un eveniment de seară, însă nu uita ca accesoriile să fie statement. O pereche de cercei lungi și o geantă mini asortată, iar petrecerea poate să înceapă!

Frumusețea este subiectivă, iar gusturile nu se discută, însă sfaturile de mai sus îți pot servi drept ghid atunci când nu ești sigură de „regulile” vestimentare ale unei ocazii speciale. Pregătită de petrecere?

Sursa foto: Unsplash.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *