Societate comercială din Botoșani declarată în insolvență. Tribunalul a numit un lichidator

foto: ciprian-rusu.ro

O nouă societate comercială din Botoșani a intrat în insolvență. Este vorba de societatea comercială Metal-Sistem S.R.L., în cazul căreia instanța de judecată s-a pronunțat în cursul zilei de marți. De altfel, magistrații de la Tribunalul Botoșani au admis cererea formulată de Metal-Sistem S.R.L., prin administratorul Stelian Dumbravă, de deschidere a procedurii generale de insolvenţă.

„Admite cererea formulată de debitorul Metal-Sistem S.R.L., prin administrator Dumbravă Stelian. În temeiul art. 71 alin. 1 teza I din Legea 85/2014, Dispune deschiderea procedurii generale de insolvenţă a debitorului Metal-Sistem SRL Mihăileni. În temeiul art. 73 rap. la art. 45 lit. d) teza a II -a din Legea 85/2014, Desemnează în calitate de administrator judiciar provizoriu pe CII Nechita Petru, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 din lege, cu un onorariu provizoriu de 1.500 lei. În temeiul art. 99 din Legea 85/2014, Dispune ca administratorul judiciar să notifice deschiderea procedurii: debitorului, creditorilor menţionaţi în lista depusă de debitor potrivit art.74 şi Oficiului Registrului Comerţului în vederea efectuării menţiunilor corespunzătoare”, se arată în soluția pe scurt a Tribunalului Botoșani.

Potrivit Ministerului Finanțelor, Metal-Sistem, care se ocupă de fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice, a avut în 2020 o cifră de afaceri de 1,4 milioane de lei. Societatea a avut în 2020 un număr de 20 de angajați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *