Cum să trimiți un colet în Anglia

Frecvența cu care sunt folosite serviciile de transport colete a rămas constantă, chiar dacă au existat multe impedimente în ultimii ani pe piața transportatorilor internaționali. Multi români aleg să se mute chiar si pentru o perioadă în altă țară, iar Anglia rămâne una din destinațiile preferate. Există multe firme care oferă servicii de transport colete România-Anglia, iar concurența nu poate fi decât în folosul clienților, deoarece acestea își dau concursul în satisfacerea nevoilor clienților.

Dacă ai pe cineva apropiat care locuiește în prezent în Anglia și vrei să-i trimiți ceva de acasă sau dacă vrei să faci o surpriză celor din România, poți alege să trimiți un pachet cu o firmă de colete România-Anglia, care se află în topul preferințele românilor din ultimii ani.

Ce trebuie să știm când trimitem colete România-Anglia?

  1. Atunci când decizi să expediezi un colet către Anglia sau retur, este foarte important să te documentezi despre regulile acelei tări. Tările care nu fac parte din Uniunea Europeană au anumite reglementări privind expedierea de mărfuri: specificații privind transportul de colete, informații legate de regulile de ambalare sau despre documente însoțitoare, precum și interzicerea expedierii unor anumite mărfuri, precum băuturi, bunuri materiale, țigări, etc.
    Cea mai importantă regulă este aceea ca bunurile care se trimit în Anglia să fie pentru consum propriu sau cadou pentru cineva, în niciun caz bunuri ce urmează a fi puse la vânzare, într-un cuvânt, fără caracter comercial. În acest caz, coletul trebuie însoțit doar de o Declarație vamală din partea expeditorului, în care să fie specificate detalii de conținut, numărul de kilograme și valoarea aproximativă.
  2. Împachetarea coletului cu grijă, conform instrucțiunilor MokaTrans, îți poate asigura livrarea intactă și te poate scuti de multe neplăceri. Alegerea ambalajului, asigurarea conținutului, sigilarea și etichetarea- Generator de etichete , evitarea produselor interzise sunt etape importante ale pregătirii coletului, care vor ajuta expeditorul să livreze în siguranță și fără întârzieri.
  3. Prețul transportului unui colet Anglia România este un criteriu foarte important. Un Calculator Prețuri pus la dispoziție clienților pe site se dovedește a fi foarte util, aflând astfel prețul corect, în funcție de destinație, greutate și dimensiune. MokaTrans a reușit să păstreze momentan, un preț constant de 1.5 £ pe kilogram, la un minim de 30 £, având acoperire totală pe zona România și o acoperire de peste 70 de locații în Anglia, pentru coletele ridicate de la ușa expeditorului și livrate la destinatarului.
  4. Nu în ultimul rând, alegerea firmei de transport colete Anglia-România este esențială pentru economisirea timpului și resurselor financiare ale clientului. Experiența îndelungată în domeniu, adaptarea constantă la cererile și condițiile pieții de transport colete Anglia, seriozitatea și profesionalismul sunt atuurile Mokatrans, care din 2014 prestează servicii de transport colete la adresă pe ruta România-Anglia și retur. Mokatrans are o echipă competitivă, care efectuează curse săptămânale la adresă din toată România către cele mai importante zone din Anglia și retur, termenul de livrare nu depășește 5 zile lucrătoare, iar transportul coletelor se face în condiții maxime de siguranță.
    Comenzile se pot face direct pe site, telefonic, whatsapp sau pe mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *