Peste 100.000 lei strânși de la profesorii și elevii botoșăneni și donați pentru Crucea Roșie. Este cea mai mare donație realizată de învățământul local

Sumă consistentă colectată de cadrele didactice și elevii din școlile județului Botoșani pentru elevii din Ucraina, dar și pentru cei cu situații precare din România. Nu mai puțin de 106.000 lei s-au strâns, aceasta fiind cea mai mare donație a tuturor timpurilor, realizată de elevi, profesori, directori, inspectori și angajați ai sistemului de învățământ din județul Botoșani.

Banii sunt donați pentru Crucea Rosie Botosani, în cadrul proiectului județean “Profesori voluntari botoșăneni, alături de copiii ucraineni”, aflat în derulare. Bineînțeles, banii pot fi utilizați de către Crucea Roșie Botosani și pentru copiii noștri sau pentru alte persoane aflate în risc, având în vedere că numărul copiilor ucraineni rămași deocamdată pe teritoriul județului nostru este mic. Vă mulțumesc, cu respect, fiecăruia dintre dumneavoastră pentru gestul enorm și contribuția la reușita proiectului, a declarat Ada Macovei, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.
I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *