Descoperire șocantă făcută de un botoșănean după ce s-a întors de la spital. A mers imediat la Poliție

Un bărbat din municipiul Botoșani a făcut o descoperire șocantă, luni, după ce s-a întors de la spital la locuința în care trăiește în orașul Milișăuți din județul Suceava. Botoșăneanul l-a găsit pe un bărbat de 64 de ani, care locuia în aceeași casă cu el, fără suflare. Omul a mers direct la Poliție.

Bărbatul a fost găsit mort, pe pat și după miros și felul în care arăta trupul neînsuflețit, se pare că acesta era decedat de mai mult timp.  Botoșăneanul plecase la spital în seara zilei de 3 aprilie, având dureri puternice de spate, iar a doua zi a fost externat.

Bărbatul de 64 de ani nu se mai deplasa de unul singur încă din luna decembrie 2021, având dificultăţi în acest sens, însă nu a solicitat niciodată acordarea de îngrijiri medicale şi nu urma vreun tratament. De asemenea, acesta era cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Lângă corpul său a fost găsit un PET de  0.5 litri, de spirt sanitar, fiind aproape gol.  Trupul neînsuflețit a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.  Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com