Peste 85% dintre funcțiile de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani, ocupate prin concurs. Vezi cine sunt directorii de școli!

Peste 85% dintre funcțiile de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani vor fi ocupate prin concurs, în urma celor două sesiuni organizate de Ministerul Educației, prin Inspectoratul Școlar Județean. Din cei 166 de directori și directori adjuncți de școli, 24 sunt cu detașare, iar restul cu concurs.

Felicit directorii care au promovat concursul și le doresc, tuturor, putere de muncă și succes în coordonarea activităților școlare și extrașcolare. Îmi doresc ca noțiunile teoretice de legislație și de management, precum și competențele demonstrate prin probele susținute și promovate să fie aplicate în fiecare zi la nivelul unitaților de învățământ, pentru realizarea misiunii noastre: “Școli curate! Școli sigure! Școli performante!” Avem cu toții nevoie de dovezi concrete și de garanții susținute că școala este școală, iar profesorul, model de conduită și prestanță”, a declarat Ada Macovei, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean. Vezi aici LISTA DIRECTORI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *